Pasen: Breng uw paasvakantie door op Waterpark Belterwiede, Overijssel

Wilt u er tijdens Pasen 2019 even tussenuit met je familie en/of vrienden? Op ons vakantiepark kunt u genieten van een extra lang weekend weg met Pasen in de paasvakantie. Overnacht in onze 4-, 6- of 10-persoons vakantiehuizen. Met de vele activiteiten in de buurt, vind je hier een goede mix tussen inspanning en ontspanning. 

Paasvakantie op Waterpark Belterwiede

De paasvakantie is een ideaal moment om er even lekker met uw partner, gezin of vrienden tussenuit te gaan. Ook wanneer je een paasvakantie zoekt in de buurt van Giethoorn is ons vakantiepark een perfect uitgangspunt. Tijdens Pasen 2019 valt eerste Paasdag op zondag 21 april 2019 en tweede Paasdag op maandag 22 april 2019. Om je paasvakantie op ons vakantiepark helemaal compleet te maken boekje ons speciale paasarrangement. U geniet van een compleet verzorgd weekend pasen: overheerlijk eten en leuke activiteiten. 

Aanbieding Paasweekend – Goedkoop weg met Pasen

Wanneer je tijdens Pasen 2019 niet een hele week op vakantie wilt, dan kun je er ook voor kiezen om een weekend Pasen te boeken. Het laatste weekend van maart, waarin de paasvakantie valt, leent zich perfect om er even tussenuit te gaan. Boek extra voordelig jouw vakantie met Pasen en bekijk onze aanbieding voor het Paasweekend.