Luxe watervilla’s in Ossenzijl aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden

Welkom bij Vakantiepark Waterstaete

Op dit moment zijn er veel vragen over het Coronavirus (COVID-19). Bekijk hier meer informatie welke gevolgen dit kan hebben voor uw verblijf bij Vakantieparken Weerribben Wieden.   

Vanaf mei 2019 nieuw in de verhuur.

In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark (in aanbouw). Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven.

Op ons bungalowpark heeft u keuze uit luxe bungalows, allen gelegen op 3 schiereilanden.  De ruime vakantiewoningen zijn geschikt voor 4, 6, 8 of 12 personen en voorzien van alle luxe en ruimte die u zich maar wenst tijdens uw vakantie. En tevens maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen!

Let op: Waterstaete Ossenzijl is nog in aanbouw. Op dit moment zijn er 7 accommodaties gereed voor de verhuur. Het is mogelijk dat de bouwerkzaamheden overdag overlast met zich mee brengen. We doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken.

Fotoalbum Vakantiepark Waterstaete

Bekijk alle foto's van het park

Bekijk onze aanbiedingen

Faciliteiten

 Op Vakantiepark Waterstaete zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Weerribben Wieden. 

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die rijken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van vakantiepark Waterstaete.

Vakantiehuis kopen Waterstaete

Wilt u een vakantiehuis kopen? Of wilt u specifiek een recreatiewoning kopen in de provincie Overijssel? Bekijk het aanbod vakantiehuizen dat te koop staat op Vakantiepark Waterstaete in het landelijke dorpje Ossenzijl in Overijssel.

Wilt u graag een tweede huis kopen op één van de mooiste vakantieparken van Nederland? Dan bent u bij Vakantiepark Waterstaete aan het juiste adres! Het luxe bungalowpark beschikt over vrijstaande vakantiehuizen in Ossenzijl, allen gelegen op steenworp afstand van Nationaal Park de Weerribben.

Wilt u meer weten over de luxe vakantiehuizen die te koop staan? Of wilt u misschien een bezichtiging plannen? Neem dan gerust contact op met de Vakantiemakelaar 088 – 184 55 55. Of neem een kijkje op de site: www.waterstaete-ossenzijl.nl