Kerstvakantie – Eropuit tijdens de kerstvakantie bij Waterpark Belterwiede

Wilt u er tijdens de kerstvakantie of kerst dagen even lekker op uit en genieten van een heerlijke vakantie met kerst? Zit er lekker warm bij tijdens de kerstdagen of en reserveer een vakantie in één van onze vakantiehuizen op Waterpark Belterwiede. 

Vakantiehuis huren met Kerst en Oud en Nieuw in Overijssel

De kerstvakantie, de kerstdagen en oud en nieuw zijn een ideale tijd voor wat quality time met familie en vrienden. Gezellig samen met vrienden of familie dineren in een knusse bungalow, uitgebreid ontbijten, er met z’n allen op uit en een wandeling maken door Nationaal Park de Wieden of het romantische dorp Giethoorn. Een vakantie of weekend weg tijdens kerst of de kerstvakantie staat garant voor een heerlijke tijd! Bekijk ons aanbod vakantiehuizen tijdens Kerst en Oud en Nieuw- vakantiehuizen voor 2 personen t/m 10 personen.

Bekijk onze last minute Kerstvakantie aanbiedingen

Informatie of vragen

Wanneer u vragen heeft over deze aanbieding of meer wilt weten over het vakantiepark of huisjes, neem dan gerust contact met ons op! Onze reserveringsafdeling helpt u graag verder.

  • 0522281828
  • info@parkbelterwiede.nl

*Let op! De genoemde prijzen zijn exclusief verplicht bijkomende kosten: toeristenbelasting en eindschoonmaak. Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de boekingsmodule. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.